Saccosäckar till uteplatsen

Nya möbler till uteplatsen. Hej hopp. Detta inlägg var tänkt att handla om våran nya glassmaskin men när jag läste igenom kommentarerna på bloggen insåg jag att många är nyfikna på våran nya uteplats. Vi började bygga uteplatsen i början av mars och målet var att hinna klart innan midsommar. Så himla skönt att vi nu kan utnyttja uteplatsen under midsommarfirandet, en nästintill obeskrivlig lättnad infann sig.

Mycket av jobbet har vi gjort själva men utan hjälp från professionella snickare hade vi aldrig blivit klara. Nu har vi bara det roliga kvar och det är givetvis att inreda. Att inreda en uteplats har visat sig svårare än vi tänkt oss och idag tog vi hit en kompis som jobbar som inredningsarkitekt, lite fuskigt men tipsen hon gav var ovärderliga. Vi har hela tiden utgått från att möblerna på uteplatsen ska överensstämma med inredningen inomhus, något som hon inte alls höll med om. Inomhus har vi en lite mer traditionell stil, uteplatsen kommer bli en skön kontrast (minst sagt) till detta.

Saccosäckar och inredning Ett stort matsalsbord med plats för 14 personer är beställt sedan tidigare och inget vi kommer ändra på. Uterummet är på cirka 60 kvm och vi kommer få plats med en stor soffgrupp samt soffbord. Då vi har fyra stycken småbarn så bli den ”hörnan” i uterummet barnanpassat. Istället för att köpa en traditionell soffgrupp valde vi att beställa fyra stycken färgglada saccosäckar, en möbel som vi hoppas kommer lyfta hela uterummet. För er som inte vet vad en saccosäck är (jag hade aldrig hört talas om namnet tidigare) kan kika närmare på bilden jag lägger upp. När allting är på plats kommer jag uppdatera med ett flertal bilder. Hej så länge.

Tillbaka